Orta Sehpa ve Dekorasyon Önerileri | Dumanlar Mobilya Masko

Orta Sehpa ve Dekorasyon Önerileri | Dumanlar Mobilya Masko | Dumanlar Mobilya

Öncelikle sehpa seçimini yaparken evinizin dekorasyon düzenini bilmeniz gerekiyor.

Orta Sehpa ve Dekorasyon Önerileri

Salonlar ve oturma odaları her zaman evimizin en çok göz önünde bulunan bölgeleri olmuştur. Bu bölgelerde zigon, ya da orta sehpaya her daim ihtiyacımız olur. Hem odanın daha dolu ve şık görünmesini sağladığı, hem de kullanışlılık konusunda ön plana çıktığı için tercih ederiz. Peki bu sehpaları seçerken en çok nelere dikkat etmeliyiz?

Öncelikle sehpa seçimini yaparken evinizin dekorasyon düzenini bilmeniz gerekiyor. Diğer mobilyaların ve en önemlisi duvarlarınız ile uyum içerisinde olması gerekir. Mobilyalarınız daha yumuşak geçişlere sahipse daha oval bir orta sehpa kullanmalısınız. Daha belirgin ve hat çizgilerine sahip mobilya ürünleri kullanıyorsanız kare veya dikdörtgen biçiminde bir ürün seçmelisiniz.
 

Model ne olursa olsun evinizin metrekaresi ile orantılı olmalıdır. Bunun dışında ince ayaklı ve cam bir sehpa tercih ederseniz evinizin daha geniş ve daha ferah görünmesini sağlarsınız. Metal veya mermer bir orta sehpa seçerseniz klasik ancak şık görünümü elde edersiniz. Renginin ise mobilya ya da duvarlarınız ile aynı renkte olması göze hitap eden bir uyumu salonunuza veya oturma odanıza katmanızı sağlayacaktır. Sizler de evinize en uygun dekorasyonu arıyorsanız Masko Mobilya Kenti içerisindeki Dumanlar Mobilya mağazasını ziyaret edebilirsiniz